Egyéni konzultáció

Nőknek 

Várandósan szülésre, szoptatásra, a baba gondozására készülve 

Amikor babát vársz  abban tudlak segíteni, hogy tisztában legyél a szükségleteiddel, elvárásaiddal és a lehetőségeiddel. Az egyéni konzultációk után, beszélgetésünk alapján könnyebben el tudod majd dönteni, hogy milyen helyszínen, kikkel, hogyan szeretnél szülni. Segítek összegyűjteni azokat a kérdéseket, amelyeket a szakszemélyzetnek feltéve pontosabb képet kaphatsz arról, mire számíthatsz majd a kórházban. Beszélünk a szülés folyamatáról és arról is, hogy kísérőd hogyan tud Téged a legjobban támogatni a vajúdás alatt.

A szoptatás és a gyermekágyas időszak könnyebb, ha már várandósan informálódsz és készülsz rá, megtervezed, kitől, miben tudsz segítséget kérni majd. Átadom Neked a legfontosabb információkat a tejtermelésről, a szoptatásról, az újszülött szükségleteiről és arról, hogy mire lesz majd szükségetek a szülést követő első napokban.

Szülés után és a babagondozás, gyereknevelés során felmerülő kérdések

Ha nem úgy alakult a szülés, ahogyan tervezted, vagy olyan élményeid vannak, amelyeket nem tudsz másokkal megosztani, fordulj hozzám bizalommal! Gyakran már egyetlen beszélgetés is segíthet elindulni azon az úton, ami a megélt nehéz élmények feldolgozásához vezet. Ha szeretnéd, több alkalommal is visszatérhetsz. Sokan hasznosabbnak találják, ha csoportos alkalomra jönnek. Olvass utána a csoportos szülésélmény feldolgozás lehetőségének!

Nézd meg videómat az online szülésélmény csoportról!

Vajon eleget szopik? Eleget alszik? Megfelelően fejlődik? Minden édesanyának ezek a legfontosabb kérdései a gyermekével kapcsolatban. Ha  elbizonytala-nodsz,  segítek megtalálni a választ.

Konzultáció alkalmával segítek abban, hogy megismerd a gyermek fejlődéséből fakadó jelenségeket és hogy milyen szükségletek húzódhatnak ezek mögött. Így könnyebben tudsz azonosulni gyermekeddel és kapcsolódni hozzá. Együtt  pedig megtaláljuk azt a megoldást, ahogyan szülőként visszanyered az egyensúlyodat. Abban is segíteni tudok, hogy ha valóban elakadást, vagy nehézséget ismerünk fel, akkor kihez, milyen szakemberhez érdemes tovább fordulnod.

Szakembereknek

A segítő foglalkozásúak különösen ki vannak téve az érzelmileg megterhelő helyzeteknek legyen szó a kliensekkel való munkáról, a kollégákkal való együttműködésről, vagy a saját szakmai úttal kapcsolatos dilemmákról.

2014 óta támogatok szülés körül tevékenykedő önkénteseket és szakembereket, egyéni és csoportos formában egyaránt. Ha szeretnél együtt dolgozni velem, keress bátran!

Az egyéni konzultáció díja:  15.000.- Ft / 60 perc, majd minden további megkezdett 30 perc díja 5.000.- Ft

A jelenlegi vírushelyzetben főleg  online dolgozom, amely több módon is lehetséges. (Hangouts, Meet, Whatsapp, Skype, Messenger)

A fizetés ebben az esetben átutalással történik, előre, a megadott számlaszámra.

Follow by Email